Friday, 19 August 2011

Semangat bila jauh ^_^



As salam people,have a nice day today.Genap 20 hari kita berpuasa,tinggal 10 hari lagi nak raya,woot woot tak sabar mak,jah.haa ~~ minggu depan baru ber-Shopping.errrrrr /;

Lupakan Rayaaa,buka cerita lain.Nampak gambar atas,mereka semangat aku bila aku jauh duduk terperuk di kuantan.errrr!pffft bosaaannn weyh duduk sini.Sudahh lah aku kerna menghadap pelbagai karenah mereka dan mereka ini,nasib baik ada yang memahami.terima kasih "F" "N" "N".. *MEREKA INI PEREMPUAN*  Kadang-kadang mengadu dengan boyfriend,bestie mereka faham dengan situasi aku,thanks ^_^ .Kalau rasa rinduuu aku akan menghadap gambar,teringat kenangan dulu semasa sekolah *sumpah aku rinddddduuuuuu ./: Aku nak kembali pada zaman dulu,can I ?

Cukup sampai sini,ada juga air mata jatuh nanti . hee ~~ aku cuma nak bagitahu yang mereka dan mereka ini semangat aku bila aku hidup jauh,hanya kenangan mereka di ingatan aku *cettt jiwanng. haa~

k bai people,
lovee ~

Thursday, 18 August 2011

Ramadhan Al Mubarak

As salam peeps,hari ini genap 18 hari kita sebagai umat islam berpuasa.Hmm you'all berpuasa tak?kalau yang perempuan kita faham la,ada EXCUSE tapi lelaki agak pelik kalau tak berpuasa.errrrr!tak boleh buat suami doh.kan?Actually,bukan pasal itu aku nak ceritakan,tetapi pasal berbuka puasa bersama "classmate",memandangkan nak raya.
Berbuka di padang,you'all pernah?first time semalam sepanjang 5 semester aku melangkah kan kaki berbuka dekat sana,sooo agak "jakun" sebab ramai manusia doh,dah macam nak pergi tengok bola. *hihi
btw,have fun dekat sana.Then,aku boleh cuci mata .haaha!bby,oppsss jangan marah,kita bergurau ^_^
Actually,dekat kuantan ini je rasanya orang berbuka dekat padang,selama aku dekat kL tak pernah pulak kan.soo,aku jadi "excited" haha -;- nanti you'all cuba datang sini,merasa taw..

p/s : ini sahaja gambar yang boleh upload,aku pun pelik.Hmm ada banyak lagi gamba,comingg soon tau. SELAMAT BERPUASA YOU'ALL ^_^



\

Tuesday, 16 August 2011

Salam Nuzul Quran

As salam peeps,ini akaun blogger baru aku.bukan apa sebab pertama adalah blogger yang first itu macam hack,bila nak login tak boleh.what the fuck bila nak bukak,sakit hati.errrrr pfttt!yang second semalam buat,password lupa,rasa dia sudah tua bila semua benda dah lupa.haha *nyanyuk doh..and ini adalah acc yang ketiga,hope tak lagi jadi macam dulu..

Hari ini 17august 2011 adalah nuzul quran,cuti umum,jadi manusia lebih baik and buang perangai yang buruk itu kawan,i know semua orang boleh berubah jadi leih bik da sempurna.semua nak tidur lambat memandang bulan puasa.mana boleh makan kan,nak study rasa malas pulak.so mengadap lappy and on9 facebook,skype and blogger.Bulan puasa kan,hari ini nak berbuka bersama classmate saya memandangkan tak lama lagi nak cuti untuk beraya,weeee~ semua orang sibuk shopping tapi aku sibuk terperap dekat rumah sewa,errr sebab parent kata "shopping dengan family je"hmm okay tak sabar nak balik kL untuk shopping then fly to kampung,Melaka..

Sekarang sudah 2 minggu tak jumpa boyfriend and girlfriend,special boyriend rasa rinduuu itu membuak-buak dalam hati.It okay,this time will coming,masa menentukan right?heyy guys,i miss youu badly,more fucking much taww. *merapu,tak faham buat faham taw!

your friend,
farah hisham
xoxo

Our Love.Doakan Hubungan Kami :)




2006


2007

2008
2009

2010



2011

Hi as salam peeps,

Ini untuk awok hisham,

baby ,i love you from our first meet.my heart beat faster .almost 7 mnth tak jumpa kan?mesti awok rindu kita kan?hee,kita 10 kali ganda rinduu bby.haaaa ,i malu gila bila you pandang i *blushing doh! baby ,no matter how long you have to take fr me ,i'll be always here and keep waiting ok .no worries .i love you so much ,sangat sangat doh! im nt perfct to accpt any negatve thngs .titew kuwat cemburu,sangat cemburu *cemburu tanda sayang kan?kalau cmburu byk mean sayang banyak gila.hhee .u made my day ,bring joy and hapiness .day by day ,i,togethr & wish this gonna be the last one for me and im sure you have the same feeling kan? ke orang syok sendiri ni?hee
growing up with new people ,new soul & there is you waiting from my heart every single minute kan ?

i do love you with all my heart ,i want you to be mine forever,i love the way to treat me ,respect me , and my family .you are the one i need most and love you bby.
baby,kita mintak maaf sangat2 dekat awok,sbb kita ni selalu marah awok,tuduh awok bby.kita taw tapi kita ni cepat cemburu :( awok knl kita da 5 tahun kan,awok dah taw kita macam mane :) kita jelous awok dekat sana,kita tahu awk tak buat semua tuh tapi hmm :( okay lupakan. :) harap tahun ke 5 lebih baik,lebih bahagia :) muah muah


cinta awok,
farah
xoxo

saya RINDU mereka


aku sangat rindukan mereka,
dan nak sangat kembali pada persahabatan yang dulu,
mereka yang ada mendengar segala masalah aku.
mereka adalah anis,aqila,sorfina,asyikin,zahir,fahrin,haziq,poyek etc .

biarkan kita terpisah oleh ruang
terpisah oleh lautan berapi
hanya kamu dan kamu yang ada di ingatan *ceyh! hee
telah kalian aku tinggalkan
hanya senyuman yang mampu aku ukirkan

aku rindukan kalian
aku rindukan gurauan kalian
sumpah aku rindu.
IMISSYOUKAWAN

our 5th anniversary

 

as salam peeps,
today our 5th our anniversary with love,serius aku tak pecaya yang aku boleh kekal dengan dia.actually,aku bersyukur sebab ada orang jaga,bagi semangat dekat aku.
tersenyum tak terkata hari ini,walaupun tak dapat celebrated our annvesary,wish dah cukup bermakna bagi aku,itu menunjukkan dia ingat ;D
sudah la,aku malas nak taip panjang,penat la.doakan hubungan aku dengan dia kekal yea.

thx hisham,iloveyouudamnmuch,thx jugak datang dalam hidup aku.kau banyak bagi aku semangat,kata-kata kau buat aku tersentuh dengan kau.kau bukan macam lelaki lain.aku sayang kau doh!

cinta SAYANG rindu lelaki ITU


i believe that GOD above created u for me
he picked u out from all the rest cause
he knew i'd love u the best
jangan muak,jangan meluat bila baca,
this calling momment between sang cinta



*if aku marah panjang berjela macam karangan sekalipun,si lelaki akan ttp senyap dan mengalah.
walaupun itu salah aku.
*if aku story bergunung ganang sekalipun,si lelaki akan dengar dan bagi pandangan
*si lelaki selalu pesan,"ucuk jangan gatal dekat sana,bie sentiasa ada dengan ucuk.INGAT!yess..i selalu ingat bby.dan tak pernah terlintas dekat fikiran i nak cari lain.
*si lelaki tak suka aku reply msg pendek .
*si lelaki tak pernah kisah tentang apa-apa CUMA dia tak suka saya rapat dengan lelaki.EXCEPT dengan kawan-kawan sekolah aku SEBAB dia tahu siapa kawan aku.
*si lelaki sangat faham dengan perangai aku.
*si lelaki tak suka aku freehair.
*si lelaki tak suka kalau aku keluar malam,"katanya dia risau kan aku
*si lelaki lebih suka aku pakai tudung ala-ala bawal.TAHU KAN?
*si lelaki selalu pesan,sejauh mana pun kami.we always dekat .
*si lelaki selalu bagi kata-kata semangat dekat aku,dia bagi semangat belajar rajin-rajin
*kalau aku malas nak study dia suruh fikirkan "kenapa aku ada di sini"sebab nak belajar kan?
*setiap pagi si lelaki kejutkan aku pergi kelas.HAH terbalikan?

itu sahaja untuk hari ini,aku tgh mnghitung hari..
semarah mana pun aku,dia tetap di hati aku.
aku sayang kau doh hisham
(08july 2006 until now) *doakan kami !