Tuesday, 16 August 2011

our 5th anniversary

 

as salam peeps,
today our 5th our anniversary with love,serius aku tak pecaya yang aku boleh kekal dengan dia.actually,aku bersyukur sebab ada orang jaga,bagi semangat dekat aku.
tersenyum tak terkata hari ini,walaupun tak dapat celebrated our annvesary,wish dah cukup bermakna bagi aku,itu menunjukkan dia ingat ;D
sudah la,aku malas nak taip panjang,penat la.doakan hubungan aku dengan dia kekal yea.

thx hisham,iloveyouudamnmuch,thx jugak datang dalam hidup aku.kau banyak bagi aku semangat,kata-kata kau buat aku tersentuh dengan kau.kau bukan macam lelaki lain.aku sayang kau doh!

No comments:

Post a Comment