Tuesday, 16 August 2011

Salam Nuzul Quran

As salam peeps,ini akaun blogger baru aku.bukan apa sebab pertama adalah blogger yang first itu macam hack,bila nak login tak boleh.what the fuck bila nak bukak,sakit hati.errrrr pfttt!yang second semalam buat,password lupa,rasa dia sudah tua bila semua benda dah lupa.haha *nyanyuk doh..and ini adalah acc yang ketiga,hope tak lagi jadi macam dulu..

Hari ini 17august 2011 adalah nuzul quran,cuti umum,jadi manusia lebih baik and buang perangai yang buruk itu kawan,i know semua orang boleh berubah jadi leih bik da sempurna.semua nak tidur lambat memandang bulan puasa.mana boleh makan kan,nak study rasa malas pulak.so mengadap lappy and on9 facebook,skype and blogger.Bulan puasa kan,hari ini nak berbuka bersama classmate saya memandangkan tak lama lagi nak cuti untuk beraya,weeee~ semua orang sibuk shopping tapi aku sibuk terperap dekat rumah sewa,errr sebab parent kata "shopping dengan family je"hmm okay tak sabar nak balik kL untuk shopping then fly to kampung,Melaka..

Sekarang sudah 2 minggu tak jumpa boyfriend and girlfriend,special boyriend rasa rinduuu itu membuak-buak dalam hati.It okay,this time will coming,masa menentukan right?heyy guys,i miss youu badly,more fucking much taww. *merapu,tak faham buat faham taw!

your friend,
farah hisham
xoxo

No comments:

Post a Comment